Sushi Smulhoek

Sushi Smulhoek is een Sushi takeaway gelegen aan Bodendijk 34 in Aalten.

Meer informatie over Sushi Smulhoek in Aalten

In Aalten kun je sushi eten bij Sushi Smulhoek. Het is echter belangrijk om van tevoren je bestelling door te geven, omdat ze vanwege de drukte niet altijd ter plekke bestellingen kunnen aannemen. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 11:30 tot 21:00, op vrijdag en zaterdag van 11:30 tot 22:00 en op maandag zijn ze gesloten. Tijdens feestdagen, zoals eerste en tweede Paasdag, zijn de openingstijden van 13:00 tot 21:00. Voor meer informatie kun je contact opnemen met hen via 06-25410846.

Wil je weten wat Sushi Smulhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Smulhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Smulhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Smulhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Sushi Smulhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Smulhoek

Bezoekers bekeken ook