Suzie’s Farm

Suzie’s Farm is een Restaurant gelegen aan Loohuisweg 5 in Aalten.

Meer informatie over Suzie’s Farm in Aalten

Suzie's Farm is een boerderij genaamd 't Westendorp waar je heerlijk kunt eten in restaurant The Barn. Ze gebruiken ingrediënten van hun eigen boerderij om gerechten te maken. In de streekwinkel kun je producten vinden van hun eigen boerderij, evenals producten van andere boeren en kleinschalige producenten. Ze bieden ook mogelijkheden voor vergaderingen en feestjes in verschillende ruimtes op de boerderij. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, op de Funbowling baan en de midgetgolfbaan. Het nieuwe Theepottenmuseum is nu ook geopend bij boerderij 't Westendorp, met duizenden gekke en grappige theepotten die te bezichtigen zijn. Het museum is op bepaalde middagen geopend, maar groepen kunnen buiten deze openingstijden boeken. Voor meer informatie kunnen ze terecht op www.theepottenmuseum.nl. Suzie's Farm is gelegen op 8 km fietsafstand van de boerderij.

Wil je weten wat Suzie’s Farm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Suzie’s Farm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Suzie’s Farm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Suzie’s Farm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Suzie’s Farm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Suzie’s Farm

Bezoekers bekeken ook