t Grachthuys Bredevoort

t Grachthuys Bredevoort is een Restaurant gelegen aan Kruittorenstraat 1 in Bredevoort.

Meer informatie over t Grachthuys Bredevoort in Bredevoort

t Grachthuys is een sfeervolle, moderne brasserie waar je van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur terecht kunt voor eten en drinken. Ze hebben een gevarieerde menukaart en bieden ook zaalverhuur aan. De missie van 't Grachthuys is om gewoon goede gerechten te serveren met een mix van traditionele methoden en frisse technieken. Ze hebben nieuwe seizoensbieren op de tap en een lunchtip: een broodje carpaccio, een van Dobben kroket en een glaasje tomatensoep voor €12,- in plaats van €13,50. Je kunt contact opnemen via telefoon of mail voor reserveringen. Het adres is Kruittorenstraat 1, 7126 BH Bredevoort, Nederland. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur. De website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Wil je weten wat t Grachthuys Bredevoort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Grachthuys Bredevoort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Grachthuys Bredevoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Grachthuys Bredevoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar t Grachthuys Bredevoort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Grachthuys Bredevoort

Bezoekers bekeken ook