t Olde Baotenroute

t Olde Baotenroute is een Wandelroutes gelegen aan Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten.

Meer informatie over t Olde Baotenroute in Aalten

Deze samenvatting gaat over de Olde Baotenroute in Aalten. De route begint bij pannenkoekenhuis 't Noorden en is gemarkeerd met bordjes met zwarte voetstapjes. De route is veelzijdig en biedt rust, natuurschoon en ruimte. Onderweg kom je oude boerderijen, grazende koeien, essen, bosjes, houtwallen en slingerende beekjes tegen. Een deel van de gemeente Aalten behoort sinds 2005 tot het Nationaal Landschap Winterswijk vanwege de combinatie van agrarisch gebied, natuur en cultuurhistorie. Bij buurtschap Hollenberg was vroeger een galgenveld, maar is nu een rustig woon- en recreatiegebied. In buurtschap Barlo staat een Marienboom en is een ontmoetingsplek voor (jonge) mensen. Het laatste deel van de route gaat door buurtschap Dale, waar het landschap glooiend is.

Wil je weten wat t Olde Baotenroute verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Olde Baotenroute of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Olde Baotenroute? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Olde Baotenroute het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar t Olde Baotenroute reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Olde Baotenroute

Bezoekers bekeken ook