Tandartspraktijk de Wehmer

Tandartspraktijk de Wehmer is een Tandarts gelegen aan Wehmerstraat 9 in Aalten.

Meer informatie over Tandartspraktijk de Wehmer in Aalten

PerlaDent Tandheelkunde B.V. in Aalten streeft naar een open relatie met haar patiënten en werkt vanuit vertrouwen. Het team van PerlaDent Tandheelkunde werkt dynamisch en zoekt naar oplossingen wanneer er knelpunten ontstaan. Ze streven naar gelijkwaardigheid, maar niet naar een gelijke benadering, omdat iedere persoon uniek is. Het team volgt de nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn ze tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar. De praktijk is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen en werkt met taakdelegatie.

Wil je weten wat Tandartspraktijk de Wehmer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk de Wehmer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk de Wehmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk de Wehmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Tandartspraktijk de Wehmer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk de Wehmer

Bezoekers bekeken ook