te Winkel & te Winkel

te Winkel & te Winkel is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Apenhorsterweg 4A in De Heurne.

Meer informatie over te Winkel & te Winkel in De Heurne

Te Winkel & Te Winkel is een organisatie die leidinggevenden praktische en betrouwbare ondersteuning biedt. Ze geloven in oplossingen, de kracht van mensen en hebben oog voor de menselijke maat. Ze zijn gekwalificeerd en gecertificeerd als klachtenfunctionaris, mediator, adviseur en vertrouwenspersoon. Ze luisteren en adviseren oordeelvrij en houden rekening met de belangen van alle betrokken partijen. Ze bieden hulp bij conflictbemiddeling, managementadvies en vertrouwenszaken. De oprichters van het bedrijf, Inge en Ellen te Winkel, hebben elk hun eigen benadering en expertise. Ze werken voornamelijk in de sectoren zorg, welzijn, zakelijke dienstverlening en onderwijs.

Wil je weten wat te Winkel & te Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van te Winkel & te Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij te Winkel & te Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je te Winkel & te Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar te Winkel & te Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. te Winkel & te Winkel

Bezoekers bekeken ook