Tennisvereniging De Rietstap

Tennisvereniging De Rietstap is een Tennisbaan gelegen aan Meniststraat 2A in Dinxperlo.

Meer informatie over Tennisvereniging De Rietstap in Dinxperlo

TV De Rietstap is een gezellige tennisvereniging in Dinxperlo. Ze bieden de mogelijkheid om te tennissen en padel te spelen voor €12,50 per maand. Daarnaast kun je proeflessen volgen en direct inschrijven als lid. Ook is het mogelijk om een baan te reserveren en lid te worden. De vereniging organiseert laddercompetities voor zowel tennis als padel, wat een leuke manier is om beter te worden en nieuwe leden te leren kennen. Geïnteresseerden kunnen een berichtje sturen om gratis een keer mee te tennissen. TV De Rietstap heeft 4 tennisbanen en 2 padelbanen en is gevestigd in Dinxperlo.

Wil je weten wat Tennisvereniging De Rietstap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisvereniging De Rietstap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisvereniging De Rietstap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisvereniging De Rietstap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Tennisvereniging De Rietstap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisvereniging De Rietstap

Bezoekers bekeken ook