Trainingslocatie Survivalsport vereniging Ropes&Running

Trainingslocatie Survivalsport vereniging Ropes&Running is een Sportclub gelegen aan Bargerdijk 2 in De Heurne.

Meer informatie over Trainingslocatie Survivalsport vereniging Ropes&Running in De Heurne

Ropes & Running is een vereniging die actieve leden heeft en waar een gezonde sfeer heerst. De vereniging biedt de mogelijkheid om te genieten van survivalsport, bootcamp en hardlopen. Het doel is om een actieve en sportieve vereniging te zijn die zowel regionaal als nationaal de survivalsport wil stimuleren en promoten. Bij Ropes & Running kunnen leden naast survivaltraining ook hardlooptrainingen op verschillende niveaus en bootcamptrainingen op verschillende locaties volgen. De survivalruns zijn onderverdeeld in drie parcoursafstanden en kunnen recreatief of in wedstrijdverband worden gelopen. Elke afstand heeft zijn eigen competitie en er zijn podiumplaatsen te verdienen. Er worden klassementen bijgehouden voor jeugd, dames, heren en veteranen. Jaarlijks wordt er in elke categorie een Nederlands kampioenschap georganiseerd. Om deel te nemen aan het wedstrijdcircuit is een wedstrijdlicentie nodig. Recreatieve lopers kunnen zich voor elke wedstrijd inschrijven.

Wil je weten wat Trainingslocatie Survivalsport vereniging Ropes&Running verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trainingslocatie Survivalsport vereniging Ropes&Running of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trainingslocatie Survivalsport vereniging Ropes&Running? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trainingslocatie Survivalsport vereniging Ropes&Running het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Trainingslocatie Survivalsport vereniging Ropes&Running reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trainingslocatie Survivalsport vereniging Ropes&Running

Bezoekers bekeken ook