Try-Out Sport, Recreatie en Training

Try-Out Sport, Recreatie en Training is een Evenementenlocatie gelegen aan Bargerdijk 2 in De Heurne.

Meer informatie over Try-Out Sport, Recreatie en Training in De Heurne

Try-Out biedt verschillende mogelijkheden om de rust en ruimte van de Achterhoek te ervaren vanaf het water. Ze zijn ook een aanbieder en organisator van buitensportactiviteiten in en rond Dinxperlo en bieden een breed scala aan activiteiten, arrangementen, trainingen en clinics. Op hun terrein zijn er veel survival-hindernissen, schietpunten, klimtoren, tokkelbaan, atletiek-grasbaan en een grote waterpartij. Voor kinderen van 4 tot 8 jaar hebben ze speciale hindernissen opgezet die laagdrempelig en kindvriendelijk zijn. Ze zijn ook gecertificeerd als erkend leerbedrijf.

Wil je weten wat Try-Out Sport, Recreatie en Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Try-Out Sport, Recreatie en Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Try-Out Sport, Recreatie en Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Try-Out Sport, Recreatie en Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Try-Out Sport, Recreatie en Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Try-Out Sport, Recreatie en Training

Bezoekers bekeken ook