Voeding voor Jezelf

Voeding voor Jezelf is een Meditatiecentrum gelegen aan Lieversdijk 3 in Aalten.

Meer informatie over Voeding voor Jezelf in Aalten

Bij Ruimte voor Verbinding kunnen mensen terecht voor antwoorden op hun levensvragen. Het uitgangspunt is om een zo optimaal mogelijk leven te leiden, rekening houdend met kwetsbaarheid. Er wordt gekeken naar persoonlijke ervaringen, gedachten en patronen om ruimte te creëren voor groei en het maken van andere keuzes. Een traject bij Ruimte voor Verbinding is altijd op maat en kan individueel of in een groep worden gevolgd. De locatie 'Haverland' in Winterswijk-Miste is beschikbaar voor vrijblijvende gesprekken. Er wordt ook verwezen naar een nieuwe training genaamd MBSR die binnenkort start.

Wil je weten wat Voeding voor Jezelf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voeding voor Jezelf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voeding voor Jezelf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voeding voor Jezelf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Voeding voor Jezelf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voeding voor Jezelf

Bezoekers bekeken ook