Vrije Baptisten Dinxperlo

Vrije Baptisten Dinxperlo is een Kerk gelegen aan Lage Heurnseweg 58 in De Heurne.

Meer informatie over Vrije Baptisten Dinxperlo in De Heurne

De Vrije Baptistengemeente Dinxperlo is een gemeente van gedoopte Christenen die hun geloof in Jezus Christus belijden. Op zondagochtend 1 oktober is er een samenkomst in de Heurnse kerk, met spreker dhr. Theo Niemeijer. Er is ook zondagsschool en avondmaalsviering. Op woensdag 4 oktober is er een gebedssamenkomst bij de familie Klomps. Daarnaast is er op dezelfde avond een klankbordavond voor iedereen die verbonden is met de gemeente. De samenkomsten vinden plaats in de Heurnse kerk, waarbij de richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. De gemeente gelooft in de boodschap uit Johannes 3 vers 16 en komt doorgaans met ongeveer 100 mensen samen. De contactinformatie van de gemeente en meer informatie is te vinden op de website.

Wil je weten wat Vrije Baptisten Dinxperlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrije Baptisten Dinxperlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrije Baptisten Dinxperlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrije Baptisten Dinxperlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Vrije Baptisten Dinxperlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrije Baptisten Dinxperlo

Bezoekers bekeken ook