Wellness Villa de Schoppe

Wellness Villa de Schoppe is een Groepsaccommodatie gelegen aan Barloseweg 6a in Aalten.

Meer informatie over Wellness Villa de Schoppe in Aalten

Landgoed de Weldaed is een prachtig landgoed met luxe vakantiewoningen en wellness-faciliteiten. De vakantiewoningen zijn omgebouwd van een boerderij en varkensschuur en bieden comfort en ontspanning. Het privé natuurgebied van het landgoed en de wellness-faciliteiten zorgen voor een ontspannen verblijf. Daarnaast worden de gasten zoveel mogelijk ontzorgd, bijvoorbeeld door boodschappen voor hen te doen. Ook is er de mogelijkheid tot catering aan huis en het organiseren van leuke uitjes. In de directe omgeving van het landgoed is er genoeg te beleven, zoals wandel- en fietstochten, het bezoeken van wijnboerderijen, musea en kastelen. Ook kan de Achterhoek verkend worden met een scooter of solex.

Wil je weten wat Wellness Villa de Schoppe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wellness Villa de Schoppe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wellness Villa de Schoppe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wellness Villa de Schoppe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Wellness Villa de Schoppe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wellness Villa de Schoppe

Bezoekers bekeken ook