WPS Wilco Peulers Schilderwerken

WPS Wilco Peulers Schilderwerken is een Schilder gelegen aan De Miggelt 6 in Aalten.

Meer informatie over WPS Wilco Peulers Schilderwerken in Aalten

Wilco Peulers Schilderwerken is een schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende schilderwerkzaamheden. Na het succesvol afronden van zijn schildersopleiding in juni 1985 heeft Wilco Peulers tot mei 2007 in loondienst gewerkt bij een schildersbedrijf, waar hij ervaring heeft opgedaan in alle aspecten van het schildersvak. Nu biedt hij zijn diensten aan op het gebied van wand- en plafondafwerking, binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, houtreparatie, beglazing, schadeherstel, reiniging van gevels en lijsten, en dakcoating. Voor al deze werkzaamheden maakt hij gebruik van hoogwaardige verfsoorten en milieuvriendelijke producten. Wilco Peulers Schilderwerken is gevestigd in Aalten en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat WPS Wilco Peulers Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WPS Wilco Peulers Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WPS Wilco Peulers Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WPS Wilco Peulers Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar WPS Wilco Peulers Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WPS Wilco Peulers Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook