Yoga en zo Aalten

Yoga en zo Aalten is een Yogastudio gelegen aan Dijkstraat 44 in Aalten.

Meer informatie over Yoga en zo Aalten in Aalten

Yoga en Zo Aalten biedt verschillende activiteiten zoals yoga, mindfulness, massages, zonnebank en infraroodsauna. Yoga is een filosofie waarbij lichaam en geest in balans worden gebracht. Mindfulness is leven met bewuste aandacht. Er is ook een ruim aanbod aan massages voor een ontspannen ervaring. Daarnaast is er een beweegles voor iedereen die fit wil worden of blijven. Ook is er een zonnebank voor een lekker kleurtje en een vitamine D-shotje. Tot slot is er een infraroodsauna om te ontgiften, ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Wil je weten wat Yoga en zo Aalten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga en zo Aalten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga en zo Aalten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga en zo Aalten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Yoga en zo Aalten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga en zo Aalten

Bezoekers bekeken ook