zwemschoolspetter

zwemschoolspetter is een Openbaar zwembad gelegen aan Doctor Verhagenstraat 9 in Dinxperlo.

Meer informatie over zwemschoolspetter in Dinxperlo

ZwemschoolSpetter is een erkende zwemschool voor Zwem-ABC opleidingen met licentie voor het nationale zwem ABC. Ze bieden zwemlessen aan waarbij verschillende soorten diploma's behaald kunnen worden, zoals het Zwem-ABC van het NRZ, Zwemsurvival diploma's en het ENVOZ ABC. Daarnaast geven ze ook lessen in zwemvaardigheid en snorkelen. Meer informatie over de locaties en zwemlessen is te vinden op hun informatiepagina. Voor algemene informatie, inschrijven en informatie over zwemkampen kun je terecht op hun contactpagina. ZwemschoolSpetter is gevestigd in Zwembad de Werf en het Friendship Sports Centre in Amsterdam.

Wil je weten wat zwemschoolspetter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van zwemschoolspetter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij zwemschoolspetter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je zwemschoolspetter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar zwemschoolspetter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. zwemschoolspetter

Bezoekers bekeken ook