Biljartvereniging "Ons Huis"

Biljartvereniging "Ons Huis" is een Sportcafé gelegen aan Europastraat 2 in Dinxperlo.

Meer informatie over Biljartvereniging "Ons Huis" in Dinxperlo

De tekst gaat over verschillende activiteiten en evenementen van Biljartvereniging Ons Huis. Er wordt vermeld dat de inschrijving voor het Seniorentoernooi geopend is en dat Bennie Bruggink de titelverdediger is. Daarnaast neemt de vereniging deel aan de avondcompetitie en wordt er een feestdag georganiseerd voor leden en partners. Er wordt ook aandacht besteed aan de Rabobank ClubSupport actie en het publiceren van een speelschema. Tot slot wordt er verwezen naar de nieuwsbrief van de KNBB sectie carambole.

Wil je weten wat Biljartvereniging "Ons Huis" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biljartvereniging "Ons Huis" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biljartvereniging "Ons Huis"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biljartvereniging "Ons Huis" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Biljartvereniging "Ons Huis" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biljartvereniging “Ons Huis”

Bezoekers bekeken ook