De Meiberg

De Meiberg is een Religieuze organisatie gelegen aan de, Meiberg 23-1 in Aalten.

Meer informatie over De Meiberg in Aalten

Wij zijn een groep christenen die elkaar ontmoeten in het gebouw 'de Meiberg' in Aalten. Als gemeente van christenen zijn we verbonden met Jezus Christus als Hoofd en vormen we een huis waar God in de Geest woont. We willen elkaar aanmoedigen om uit de Bron, Jezus Christus, te leven, zodat de wereld kan zien dat God werkelijkheid is. We geloven dat Jezus de Zoon van God is, dat Hij voor onze zonden is gestorven en weer is opgestaan. We komen elke zondag samen om de Heer en elkaar te ontmoeten, vieren het avondmaal en bidden elke woensdagavond. Het kinderwerk en jongerenwerk zijn ook belangrijk voor ons, omdat we kinderen willen vertellen over de liefde van God en hen willen leren leven vanuit de ware Bron, Jezus Christus.

Wil je weten wat De Meiberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Meiberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Meiberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Meiberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar De Meiberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Meiberg

Bezoekers bekeken ook