Rijvereniging en Ponyclub ¨De Grensruiters¨

Rijvereniging en Ponyclub ¨De Grensruiters¨ is een Paardrijschool/manege gelegen aan Kalverweidendijk 17-A in Dinxperlo.

Meer informatie over Rijvereniging en Ponyclub ¨De Grensruiters¨ in Dinxperlo

De Grensruiters is een rijvereniging in Dinxperlo die al ruim 80 jaar bestaat. De vereniging heeft meer dan tweehonderd leden, variërend van wedstrijdruiters tot recreatieve ruiters. Er worden dagelijks dressuur- en springlessen gegeven door gediplomeerde instructeurs op Manege 't Hesselink. De vereniging organiseert jaarlijks een groot concours hippique en daarnaast nog avond- en dressuurwedstrijden. De locatie van de vereniging is in Dinxperlo en er zijn diverse sponsoren verbonden aan De Grensruiters.

Wil je weten wat Rijvereniging en Ponyclub ¨De Grensruiters¨ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijvereniging en Ponyclub ¨De Grensruiters¨ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijvereniging en Ponyclub ¨De Grensruiters¨? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijvereniging en Ponyclub ¨De Grensruiters¨ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Rijvereniging en Ponyclub ¨De Grensruiters¨ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijvereniging en Ponyclub ¨De Grensruiters¨

Bezoekers bekeken ook