Tricats

Tricats is een Coachingscentrum gelegen aan Trompstraat 57 in Aalten.

Meer informatie over Tricats in Aalten

De triatlonsport heeft ons zoveel moois gebracht dat we het graag willen delen met mensen. We nemen graag mensen mee naar een hoger niveau. Droom je droom en laten we samen voor goud gaan. Met onze trainings- en coachingsprogramma's heb je alles wat je nodig hebt om je sportieve dromen waar te maken. Onze programma's zijn bedoeld voor atleten die hun sportieve dromen willen waarmaken, structureel aan hun levensstijl willen werken, weinig tijd hebben, zich niet thuis voelen in een sportschool of club, geen tijd hebben om op vaste tijden in een club te trainen, geen tijd hebben om aan vrijwilligersverplichtingen van een club te voldoen, af en toe hun ervaringen willen delen met gelijkgestemde mensen zonder clubverplichtingen, willen verbeteren op basis van een duidelijk en persoonlijk plan, onvoldoende aansluiting vinden bij het algemene trainingsplan van hun club, beseffen dat de basis voor een goede prestatie verder gaat dan reguliere training (levensstijl, mentaal aspect, dieet, materialen, etc.) en goed voorbereid willen verschijnen bij de start van wedstrijden. We werken graag met serieuze atleten die serieus benaderd willen worden en willen werken met de beste trainer en coach, een no-nonsense aanpak waarderen en duidelijke, eerlijke feedback willen ontvangen. Het basisprogramma kost €49,95 per maand en omvat een persoonlijk trainingsschema, een intakegesprek met je coach en trainer, een Basic Training Peaks-account, een individueel jaarplan op basis van je piekmomenten.

Wil je weten wat Tricats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tricats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tricats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tricats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Tricats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tricats

Bezoekers bekeken ook