Wikkerink Zuivel B.V.

Wikkerink Zuivel B.V. is een Supermarkt gelegen aan Eskesweg 6 in Aalten.

Meer informatie over Wikkerink Zuivel B.V. in Aalten

De Familie Wikkerink heeft een familiebedrijf met melkkoeien in de Achterhoek. Op de boerderij wonen vader Benny, moeder Stien, zoon Ruben en zijn vrouw Ilse met hun gezin. Ruben is de 3e generatie die met liefde voor de koeien boert. Ze hebben roodbonte koeien met een rustig karakter. Ze maken hun eigen yoghurt, genaamd Wikkerink Zuivel, van de melk van hun koeien. Op deze manier weten ze precies wat er op tafel komt: echte, pure boerenyoghurt met een authentieke smaak. Contactgegevens: Eskesweg 6, 7121 LZ Aalten, tel: 0543 451 386, mail: info@wikkerinkzuivel.nl.

Wil je weten wat Wikkerink Zuivel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wikkerink Zuivel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wikkerink Zuivel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wikkerink Zuivel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Wikkerink Zuivel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wikkerink Zuivel B.V.

Bezoekers bekeken ook