Groepsaccommodatie 'De Grenswachter'

Groepsaccommodatie 'De Grenswachter' is een Groepsaccommodatie gelegen aan Driehonderdmeterweg 1 in Aalten.

Meer informatie over Groepsaccommodatie 'De Grenswachter' in Aalten

De Grenswachter biedt luxe groepsaccommodaties en vergaderlocaties in de Achterhoek. De accommodaties zijn volledig ingericht en bieden uitstekende faciliteiten. Ze kunnen worden gebruikt door groepen van 10 tot 60 personen. De locatie in Aalten is ideaal voor een gezellig verblijf in een landelijke omgeving met tal van activiteiten in de buurt. De groepsaccommodaties zijn apart of gecombineerd te gebruiken en bieden alle comfort die men zich kan wensen. De verbouwde boerderij is geschikt voor familie, vrienden, zorggroepen en zakelijke klanten. Men kan ook meerdere vakantiehuizen tegelijk huren bij De Grenswachter.

Wil je weten wat Groepsaccommodatie 'De Grenswachter' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groepsaccommodatie 'De Grenswachter' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groepsaccommodatie 'De Grenswachter'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepsaccommodatie 'De Grenswachter' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Groepsaccommodatie 'De Grenswachter' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groepsaccommodatie ‘De Grenswachter’

Bezoekers bekeken ook