Karpermeer B.V.

Karpermeer B.V. is een Kampeerterrein gelegen aan Heijinkdijk 3 in Aalten.

Meer informatie over Karpermeer B.V. in Aalten

Het Karpermeer is een restaurant en cafetaria gelegen aan de Haartseweg 2a in Aalten. Het restaurant heeft openingstijden van woensdag tot en met zondag, waarbij op maandag en dinsdag gesloten is. Op woensdag is het restaurant geopend van 11:00 tot 20:00 uur, en op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 21:00 uur. Het is mogelijk om te reserveren, behalve voor het terras. De contactinformatie van Het Karpermeer is 0543 - 472 690 en info@karpermeer.nl. Daarnaast zijn er extra gegevens vermeld, zoals het K.V.K. nummer en het BTW-nummer. De website van Het Karpermeer is karpermeer.nl.

Wil je weten wat Karpermeer B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karpermeer B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karpermeer B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karpermeer B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Karpermeer B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karpermeer B.V.

Bezoekers bekeken ook