Zwemsportvereniging "Natare"

Zwemsportvereniging "Natare" is een Sportcomplex gelegen aan Dennenoord 2 in Aalten.

Meer informatie over Zwemsportvereniging "Natare" in Aalten

Zwemsportvereniging Natare is een open en gezellige vereniging in Aalten en omstreken. Ze beoefenen verschillende vormen van sport binnen het zwemmen en hechten waarde aan zowel gezelligheid als prestatiegericht sporten. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend langskomen om te kijken of gratis mee te sporten. Daarnaast is de vereniging op zoek naar een enthousiaste zwemtrainer voor de wedstrijdzwemtrainingen op maandagavond. Er wordt gevraagd naar betrokkenheid en affiniteit met de zwemsport, evenals ervaring als zwemtrainer. Een trainersdiploma is mooi meegenomen, maar kan ook behaald worden via de vereniging. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Mark Hoftiezer.

Wil je weten wat Zwemsportvereniging "Natare" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwemsportvereniging "Natare" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwemsportvereniging "Natare"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwemsportvereniging "Natare" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Aalten. Opzoek naar Zwemsportvereniging "Natare" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwemsportvereniging “Natare”

Bezoekers bekeken ook